Sikeres Libafutam és Evezős Triatlon

A hétvégén rendezte klubunk hagyományos évadzáró versenyét a Libafutamot. A versenyt ember emlékezet óta megrendezik a Csepelben. Kezdeti történetét, homály fedi, csupán a legöregebbek emlékeznek rá. Ez természetesen csak vicc. Ami viszont tény, hogy rendkívül jól sikerült a verseny! A „hazai” indulókon kívül FEC, MTK, DNHE és BEE-s evezősök is megtiszteltek minket, hogy vízre szálltak velünk! A nevezőket szokás szerint sorsoltuk a csapatokba és összesen 9 nyolcassal szálltunk vízre!

Az estét egy nagyon sikeres Csepel Bulival zártuk. Köszönjük minden jelenlévőnek, hogy emelték a buli színvonalát és a Klubot a támogatói jegyek vásárlásával támogatták!

Napközben más esemény is volt a fővárosban!

Legkisebbjeink a Margitszigeten vettek részt az I. Evezős Triatlonon, amit ifjúsági versenyzőknek tartottak! Pergel László és ifj. Pergel László csapata szokás szerint jó eredményekkel zárták a versenyt!

Eredmények:

Fiú 12 évesek korcsoportjában:
1. Gosztola Balázs
2. Boros Olivér
3. Csókai Zétény

Fiú 13 évesek korcsoportjában:
1. Juhász Tamás
3. Koncsik Dominik

A csapat november 28-án elutazik Győrbe is, az I. Győri Evezős Triatlon versenyre is, hogy megmérkőzzünk a győri és mosonmagyaróvári fiatalokkal is!