FONTOS KÖZLEMÉNY – KLUBTAGOKNAK ÉS SZÜLŐKNEK!

A Csepel Evezős Klub mindent megtesz a klubtagok, sportolók, edzők, valamint a szülők és hozzátartozók egészségének védelme érdekében. A klub elnöksége ezért ma úgy döntött, hogy a COVID-19 koronavírus terjedése elleni intézkedésként március 16-tól, vagyis hétfőtől az evezőstelep működése szünetel, edzéseket határozatlan ideig egyetlen korcsoportban sem tartunk. Az evezőstelep az elnökség további értesítéséig nem látogatható. Döntésünk összhangban van a MESZ friss közleményével, amelyben döntött a hosszú távú verseny és a válogató törléséről is.

Kulcssportolóinknak a klub rendelkezésére álló ergométereket, fertőtlenítés után, otthoni használatra biztosítjuk, a kiszállításban segítünk. Az ergok szétosztására az edzők tesznek javaslatot. Az edzők a rendkívüli helyzetben otthon végezhető edzéstervet írnak az általuk felügyelt korcsoportoknak, és telefonon vagy online tartják a kapcsolatot a sportolókkal.

Tekintettel arra, hogy költségeink a szünetelés alatt is ugyanakkorák, mint korábban, kérjük, hogy a tagdíjbefizetéseket a tagok a szünet alatt is folytassák. Indokolt esetben, külön kérelemre az elnökség egyedi döntést hozhat a már előre megfizetett tagdíjak későbbi időszakra történő jóváírásáról.

Járványügyi szakemberek szerint a közösségi érintkezések korlátozása a leghatékonyabb eszköze a vírus elleni küzdelemnek. Miután a kormány az iskolák bezárása mellett döntött, az elnökség a telep működésének a felfüggesztését tartja felelős döntésnek. Az egészségünk a legnagyobb érték, nincs az a verseny, vagy bajnokság, amelyért érdemes lenne kockára tenni azt.

Kérdéseitekkel vagy javaslataitokkal keressétek az edzőket vagy az elnökséget bizalommal.  Minden további fejleményről haladéktalanul tájékoztatunk benneteket a honlapon, facebook-on és e-mailben.

Kitartást, összefogást kívánunk, Hajrá Csepel!

Csepel Evezős Klub SE

Elnökség