Libafutam és Csepel buli 2016 – együtt a KisDuna4x4-gyel

Kedves Evezős barátok!

2016-ban először kerül megrendezésre az 1. Őszzáró Csepeli Evezős Fesztivál!

A hagyományos csepeli évzáró verseny, a „Libafutam” és a Csepel buli 2016-ban november 16-án kerül megrendezésre! A legendás Libafutam lényege és célja, hogy összehozza a különféle korosztályok, klubok és nemek versenyzőit, legyenek bármilyen technikai színvonalon. A versenyhez a Csepel EK biztosít hajókat, a csapatbeosztás egyéni sorsolással döntjük el a verseny reggelén.

2016-ban is megrendezzük közösen a Orrlabda.hu-val a KisDuna4x4 evezősversenyt.

A verseny 4km zajlik a négyesek (kormányos és kormányos nélküli) és négypárok számára egy 4km-es pályán. A verseny üldözéses rendszerben zajlik és ellentétben a csepeli versenyekkel kizárólag felfelé üldözik egymást a csapatok.

2016-ban 29 csapat üldözte egymást. Az időeredményeket handicap rendszerben összesítjük a négypárok és négyesek valamint a nők és férfiak közt, így valóban egy innovatív versenyben mérhetik össze tudásukat a legjobb magyar evezősök, a legjobb csapatok legyenek azok férfiak, vagy nők.

A handicap rendszer alapjául 15 év világbajnoki időeredménye szolgál.

A verseny nevezési díja 6.000Ft/csapat – a díjba beletartozik az ebéd is!

A délutáni pihenő és készülődés után a vízi idényt a Csepel buli zárja, mely továbbra is az egész ország evezős társadalmát hívja egy kiadós bulira a CSEK ergotermébe és központi hajó tárolójába!

A Csepel Bulira 1500Ft-ért támogató jegyek vásárolhatók, a Libafutamon az indulás díjmentes.

A verseny dátuma november 12.

 

Célunk: minél több régi és mai csepeli és más klubból érkező evezős számára egy emlékezetes nap szervezése, ahol az evezős társadalom jól érezheti magát magasszín vonalú és jó hangulatú versenyen a Csepel EK telepén és este a régi és új időkre koccinthat egyet!

Nevezéseket a KisDuna4x4-re és a Libafutamra előzetesen itt adhattok le és rendelhettek támogatói jegyeket is!

 

Kérünk benneteket kövessétek oldalainkat a facebookon:

Csepel EK

KisDuna4x4

További információkért keressetek bátran!

 

Üdvözlettel:

Csaba Zoltán                               Orbán Gergely

Csepel EK, elnök                         Orrlabda.hu