Csepel EK ruhakollekció

Posted on

Kedves Egyesületi tagok, Szülők, Sporttársak!

 

Idei évben teljesen új CSEPEL EK ruhakollekcióval leptünk meg Benneteket, amely reméljük, elnyeri a tetszéseteket és szívesen viselitek őket majd edzésre, versenyzésre vagy a szabadidőtökben. 

 

A kollekció darabjai a korszerű és kényelmes kompressziós anyagból, pamutból, víz és szélálló vagy mikropeach (melegítő) anyagból készültek. 

 

Minden darab egyedi, a tulajdonos nevével ellátott belső címkével kerül leszállításra.

A termékekre a logók alá (előlre) 300Ft/db áron saját név hímzését külön kérésre vállaljuk. 

  

A mellékletben megtalálhatjátok a ruhadarabokat bemutató katalógusunkat árlistával, melyekből kedvetekre válogathattok. 

Aki személyesen szeretné megtekinteni a kollekciót, a CSEPEL EK telepén előre egyeztetett időpontban megteheti. 

 

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a 20% kedvezményt kizárólag egyesületi tagok részére tudjuk biztosítani. (szülők, barátok, egyesületen kívüli sportolók részére nem)

 

A rendelést a mellékelt excel táblában tudjátok elküldeni a következő e-mail címekre: 

 

Szőke Szilvia             szilvia.szoke@premia.hu

Pergel László             pergel.laszlo@gmail.com

Sinka Flóra                sinka.flora@gmail.com

Hajdú Zsuzsanna       hajduzsuzsanna1@gmail.com

 

A megrendelőt kérem, hogy pontosan töltsétek ki, soronként külön szerepelnek a választható termékek szín és fazon szerint. (Pl: A melegítő alsót lehet kérni alul cipzáros és passzés változatban is, de kérem, tüntessétek fel a megrendelő lapon, hogy melyiket kéritek) 

 

Fontos továbbá, hogy a rendelésben tüntessétek fel a külön kéréseket (egyedi hímzés, méret, stb) és ha olyan ruhát szeretnétek, ami a lehető legpontosabban illik rátok, akkor ne csak a konfekcióméretet jelöljétek be, hanem az egyéb a megrendelőn feltüntetett méreteket is küldjétek el, mert minden darabot egyedi szabásminta alapján készítünk el.

 

Kérem, hogy az Országos Bajnokságra elkészítendő darabokat legkésőbb június 24 péntekig elküldeni szíveskedjetek, akkor tudom vállalni, hogy meglesz a bajnokság előtt!!

 

Továbbá vállaljuk más egyesületek, klubok, magánszemélyek számára, akár egy darabtól is, egyedi méretre, fazonra és színre készített, saját vagy elképzelt minta alapján minőségi sportruházat elkészítését, kollekciók megtervezését és legyártását különböző anyagválasztékból.  

 

Üdvözlettel, 

 

Szőke Szilvia

    CSEPEL EK

    egyesületi tag

CSEPELEK ARLISTA 2016

 KATALÓGUS