Sikeres European Indoor Championships Győrben

2016. január 16-án Győrben rendezték meg az Ergométeres Európa Bajnokságot, ami egyben a magyar Országos Bajnokság is volt a hazai versenyzők számára. A magyar szövetség tájékoztatása szerint húsz ország 350 versenyzője nevezett az eseményre.

Klubunk is szép számmal képviselte magát. A női nyílt kategóriában, ahol a világcsúcstartó Olena Buryak nyert, hárman is rajthoz álltak. A férfi nyílt kategóriában igen népes volt a mezőny, itt hármas cseh győzelem született, a klubból 11-en húzták az ergót. A legjobban Elekes Szilveszternek ment, aki az EB-n 11. lett, a magyar bajnokságon így a 7. helyett szerezte meg, míg Szekér László 8. lett az OB-n.

A második legnépszerűbb mezőnyben, a férfi könnyűsúlyúaknál tőlünk Szlovák Bence indult és állt helyt.

Lőrinc Krisztina megnyerte az EB-t a női AS kategóriában! Tóth Balázs is remekül teljesített (férfi ALT), alig pár másodperccel maradt le a dobogóról az EB-n, viszont országos viszonylatban megszerezte az ezüstérmet! Szívből gratulálunk nekik!

Az Euro Open szintén szombaton került megrendezésre. A férfi klub/csapat 500méteres kategóriában a csepeli srácok megszerezték a második helyet. A csapat tagjai: Szekér László, Széll

Domonkos, Elekes Szilveszter, Lőrincz Ádám.

A vasárnapi országos bajnoki futamokban több bajnoki címet is szereztünk! Kup Katica a női ifjúságiak mezőnyében, Kovács Krisztián az Ifi ks korcsoportban, Papp Benedek férfi serdülők között győzedelmeskedett. Csepelyi Anita a női amatőrök B csoportjában szerzett bronzérmet!

Eredmények

http://ecrowing2016.hu/Home/RaceList

http://www.hunrowing.hu/files/verseny/jegyzokonyv/Jegyz%C5%91k%C3%B6nyv%20%282%29.pdf

 

További képek: www.facebook.com/csepelek

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Jegyzőkönyv: http://ecrowing2016.hu/Home/RaceList