Tóth Balázs az aranyért! – Adjuk össze!

Balázs az aranyért !   AOSZ – Adjuk össze! kampány 

Mellékelt linken versenyzőnk Tóth Balázsért indított kampányt tudjátok támogatni – kérünk titeket segítsetek!

 

https://shar.es/1cNCRY


Tóth Balázs 26 éves autista fiú. Egyetlen találkozáson múlt a jövője: megismerkedett Karácsonyi Zsolttal, a csepeli evezős klub edzőjével, aki felfedezte Balázs rejtett képességeit. Kilátásai a sportnak köszönhetően teljesen megváltoztak, egészséges életet él, napjait kitöltik az edzések. Megfeszítetten küzd a számára legfőbb célért: a dobogó legmagasabb fokára állni és hallani, ahogy felcsendül a Himnusz!

Te is tehetsz Balázsért, hiszen az áhított cél eléréséhez az akaraton és a sok áldozaton túl némi befektetés is kell!

A kívánt eredményesség szempontjából elengedhetetlen eszközöket és szolgáltatásokat, melyek szükségesek Balázs felkészüléséhez, már nem tudja önerőből finanszírozni Karácsonyi Zsolt edző és a család, ezért fordult az AOSZ-hoz és az adjukössze csapatához. Most közös összefogással, együtt mi is lehetővé tehetjük Balázsnak a felkészülést!

Ahhoz, hogy Balázs álma valóra válhasson, összesen 380 000 Ft-ra van szüksége!

Támogasd Balázst célja elérésében!

Az adományozóknak Balázs elküldi autogramját és köszönő üzenetét a versenyen készült fényképével, így közös emlék lesz a világverseny.

A legtöbbet adományozónak Karácsonyi Zsolt edző egy teljes  havi ingyenes evezésoktatást ajánl fel, amiben használhatnak mindent. (öltöző, zuhanyzó, ergométer, tanmedence, konditerem, tornaterem, Speedfitness gép, evezős hajó-lapát és edző.)