Sikeres KisDuna4x4!

Sikeresen záródott tegnapi nap folyamán a KisDuna4x4 üldözéses evezős verseny! Az orrlabda.hu és klubunk szervezésében indított verseny már első alkalommal rengeteg csapatot vonzott. Összesen 29 kormányos és kormányos nélküli négypár állt rajthoz.

A verseny után, a közös ebéd alatt tartott köszöntőn Hajdú Zsuzsi elnökségi tagunk beszédében kifejezte örömét a verseny sikeressége miatt, felhívta a figyelmét a résztvevőknek, hogy hagyományteremtés céljából indítottuk a versenyt és így természetesen jövőre is várunk mindenkit.

Zsuzsi emlékeztetett a figyelmet az „Ezüst négyes” október 19-ei évfordulós legendás versenyére és, hogy köszöntötte a csapat jelenlévő tagjait, a Melis testvéreket. Felhívta a figyelmet a verseny jelképéül választott „sekli” összekötő erejére, mely egyben a csapatban való evezést is jellemzi!

Denk András a Budapesti Evezős Szövetség elnökeként örömét fejezte ki, hogy újabb üldözéses csapatversennyel bővült a budapesti evezős verseny program. Hasonlóan a tavaszi Budapest Kupa nagy Dunán rendezett nyolcas versenyhez nagyon bízik a rendezvény hosszú távú sikerességében! Kérte a jelenlévőket, ha valamilyen gondjuk van az evezős élet szervezése terén forduljanak a Budapesti Evezős Szövetséghez bizalommal. A szervezet kereteihez mérten kezelni fogja az eseteket.

A versenyen 8 kategóriában díjaztuk az 1. helyezettet és az abszolút győztes vihette haza egy évre a speciális 5 tonna teherbírású, ipari szabványos séklit, ami egy év múlva új gazdát keres majd!

A csepeli csapatok közül a férfi felnőtt kormányos négyes (Orbán Gergely, Kelemen Áron, Széll Domonkos, Elekes Szilveszter, k: Pichler Orsolya) szerzett győzelmet a kormányos és kormányos nélküli négyesek hendikeppel korrigált mezőnyében. A férfi kormányos nélküli négypár (Szlovák Bence, Pásztor András, Rozsos Péter, Szegedi Tamás) szerezte meg az abszolút bronzérmet.

A verseny győztese a Vác VEC kormány nélküli négypár csapata lett (Galambos Péter, Varga Tamás, Bácskai Máté, Kovács Kornél). Idejük 13:31.

Eredmények:

Abszolút eredmények

Jegyzőkönyv

Képek hamarosan és a verseny facebook oldalán! (Kérjük likeoljátok)